29/11-09 Första advent och hemkommen från Ullared

Denna helg har jag spenderat på annat håll.
Nämnligen Falkenberg, Ullared och Stockholm. En helt perfekt helg, med många olika unika händelser. Ullared var iallafall någonting man kommer komma ihåg hela livet, aldrig sett så mycket hysteri och så många människor samtidigt på ett och samma ställe. Helt sjukt alltså!

Vår resa startade i fredags klockan tolv åkte vi buss ner mot Stockholm, framme i Stockholm vid sex då åt vi och tog oss en öl. Sen var det bara att gå vidare till centralen och vänta tills vårat tåg skulle komma in, ullaredsexpressen.

Sov knappt någonting på hela
natten och klev upp halv fem för att halv sju gick transfer bussen till Gekås (ullared) Väl uppe vid varuhuset så vad är det första man ser? Jo, en gigantiskt kö, som då var tre timmar lång. Jippi tänkte jag som bara hade en kavaj på mig. Då säger killen som kom och hämtade oss vid tåget att vi får gå in personalingågen och VIPkort, hur häftigt var inte de? Vi fick bara glida förbi hela kön med våra kundvagnar.

Inne i varuhuset blev det
snabbt kaotiskt, knappt att man vågade ta på någonting för att man var rädd att någon skulle attackera en bakifrån för att de vill ha prylen. Jag fick iallafall med mig en hel del hem (bilder kommer så småningom)

Idag är det även första advent, herregud vad tiden går fort. Imorgon ska jag och Isatou även betala vår resa som går av stapeln den 18 januari till Afrika.

Som ni kanske förstår så har det
inte blivit speciellt mycket sömn denna helg.. Så sliten hjälte säger puss så länge!

22/11-09 Efterfest is the .....

Igår vid elva så åkte jag ner för att hämta min vän Efterfest på stan eftersom att hon hade jobbat. Vi åkte hem till henne och plockade undan lite tomburkar sedan vårt rave dagen innan. Efter en stund så säger Linn att hon vill göra någonting inte bara sitta hemma (OBSERVERA att tjejen är svin trött jobbat typ elva timmar och hon vill göra någonting??) Kul tänkte jag, vi åkte runt. Sen hämtade vi Bobby som fick stå ut med vårt tjatter hela vägen.

När vi lämnat av Bobby i Bergsåker så börjar
vi köra på en gata och tre karlar börja springa efter bilen, Linn säger stanna, sen när dem kommer närmare säger hon kör. (hon var elak igår) men jag med mitt goda hjärta stod kvar med sa att dem fick ta bussen för att vi inte skulle till stan just då.. Det bästa av allt som hände, det var att karlarna missade bussen och fick typ stå kanske en halvtimme. Det var faktiskt kallt igår kväll..

Det som jag ville komma fram till i detta
inlägg är att jag är så glad att jag har dig Linn, du betyder så oerhört mycket och du finns alltid där. Tack för att du är du! (glöm inte, GE ALDRIG UPP)

21/11-09 Yesterday was a good day

Som jag sa tidigare,
Det blir inlägg lite då och då. Eftersom att jag har min förbannade skada. Sjukt tråkigt iallafall..

Igår började det med förfest
hos Efterfest sen fortsatte det ner på stadshuset där man firade att det enbart är.... trumvirvel.. 200 dagar kvar tills vi 91:or tar studenten.

Det var mycket folk, roligt
att träffa alla. Min kväll var mer än lyckad. Sånt är kul att säga det händer tyvärr inte så ofta.

Ikväll ska jag och Frida ha lördagsmys med film, chips och godis. Hoppas att Lina och Ida också skulle vara med.

Så jag vet inte när vi hörs nästa gång, men haré så bra tills dess!

16/11-09 Pyssel

Gipset är borta..
Fast jag har ändå ont, just nu har jag provisoriskt gips som jag kan ta av och på själv. Jätte skönt, fast det tar ju fortfarande sjukt lång tid och skriva här i bloggen. Så det kommer bara bli korta inlägg nu framöver.

Nu väntar jag på att min pappa ska komma hem så att man får i sig lite mat. Sen vidare på bort på birsta tillsammans med Frida för att titta på lite pysselsaker.



Snart är det dax för både Lars Winnerbäck och så åker jag snart till Ullared, sedan åker jag till Afrika i Januari. Herregud vad jag har mycket framför mig.

9/11-09 Gipsmongo

Tänkte bara säga att nu framöver (när jag är ett gipsmongo) så kommer min kära vän efterfest få så lov att uppdatera min blogg. Jag sitter nämnligen och skriver med en hand, inte speciellt lyckat.

Vi hörs snart ... eller ja, snart igen!

Puss från mig och mitt gips!

7/11-09 Update by estefors aka efterfest

Madde kan inte uppdatera bloggen. Varför? Ja det undrar jag också.

Men en bild säger mer än tusen ord:



/ Estefors aka Efterfest från femman och åttan

4/11-09 Onsdagsmys

Nu har jag sett klart båda de nya Johan Falk filmerna.
Fucking jävla bra, förutom slutet på den sista filmen. Fast annars så är denna serie filmer bland dem bästa jag sett.

Jag och Frida åkte på birsta
en sväng förut, köpte lite nya kläder. Vi tog även oss en fika inne på självaste ikeahuset.

Nu ska jag lägga mig och kolla
på oskyldigt dömd på tv.se, myckey bättre och man slipper reklamen.

Imorgon var vi tydligen ledig.
Skönt tycker jag, och det firar jag och Ida med en lunch på stan.

Just det, jag har så sjukt ont i handen också.. Fast jag har ju inte dött en, så än så länge lever jag!

4/11-09 Skadad tjej

Jag får nog uppdatera om tallinn om ett tag framöver..
För er som inte redan vet det, så har jag gjort illa mig.. (igen) denna gång är det min hand och mina knogar som tagit stryk. Så jag sitter och skriver med en hand, känns inte speciellt stabilt. Så är det iaf, jag var på akuten från 19-02 i måndags, och en extra stor guldstjärna till Cillen som satt med mig och gjorde mig sällskap!

Lite halv dåligt timing med denna
skada eftersom att jag går ut på praktik till veckan. Jag ska även gå på tearpi två gånger i veckan ett tag framöver. Terapi låter så fult, men det heter inte sjukgymnastik längre.. Eller jo det gör det, men inte för händer.

Så nu har jag fått läxa tills nästa gång
vi ska ses, och tror de eller ej, men det är redan på fredag. Vilken tur jag har som är ung och slipper vänta två år på att få hjälp.

Jag ska försöka åka till Linn sedan också,
medan pappa spelar kula. Eftersom att jag käkar smärtstillande så får jag inte köra bil, fast det hade jag nog inte kunnat göra i vilket fall eftersom att jag har ett provisoriskt gips på. Många beskymmer på en och samma gång nu, men det bjuder jag på.

Cillen, du är guld!

3/11-09 Tooooystory

Tallinn 09, en oförglömlig resa!


Jag får sätta mig och författa imorgon allt som hände oss..


Nu ska jag lägga mig och kolla på de två nyaste Johan Falk filmerna. Kung alltså!

Måste också passa på att säga
congratz till Pontus för en dubbel, 18 jävla bast idag och SM-guld. Det finns inget mer än att säga congratz!

RSS 2.0