27/10-09 MODO-TIMRÅ


Nu sitter jag och håller tummarna för mitt älskade timrå.


Uppadering sker efter matchen. (det som är kul!!! det är att modo ligger sist i elitserien, visst är det roligt? ERKÄNN!!)

27/10-09 Städ-dag a la Madeleine

Jag ska nog inte ha blogg trots allt.
Jag är totalt värdelös på att uppdatera, sjukt tråkigt men sån är jag. Jag ska göra ett till försök att fixa bloggen med en regelbunden uppdatering, fungerar det inte så tar jag bort bloggen, tråkigt nog.

Nu är det lov, och det är sjukt skönt.
Imorgon åker jag till Tallinn med vild, vildare och vildast (!!!!) Kommer att bli sjukt roligt.

Sen är det ju upp till er vem som är vild, vildare och vildast. För jag vet ju redan..

Jag har redan hunnit ätit frukost och kollat på andra avenyn, och snart så ska jag börja städa. Jag har lovat pappa att dammtorka mitt rum och dammsuga hela lägenheten, fast det tar inte så lång tid.

Sen på eftermiddagen så ska jag packa, åka ut på birsta en sväng, duscha och gå och lägga mig i tid. Bussen går 9.20 imorgon. Fast eftersom att jag känner dem jag åker med, så gör jag det bra om jag får sova någon timme på båten bara, så jag laddade upp denna dag med att sova tolv timmar, och jag måste göra samma sak imorgon så att jag orkar med dessa dagar.

Nu ska jag börja städa, hörs!

23/10-09 Jobb eller utgång?

Ja, det är den stora frågan idag..
Jobb eller utgång? Jag behöver pengarna men endå är det ju löningshelg. Vilket dilemma!

Jobbade igår kväll gick svin
bra och det var jätte trevligt. Sen somnade jag inte förrän halv tre för då var jag klar med den där förbannade hemtentan..

Nu åker jag till skolan, hej så länge!


22/10-09 Plugg, plugg, plugg

Jag har ju sagt att vi har haft det ganska lungt i skolan...
Fast inte längre, vi hade samhällsprov i tisdags och en hemtenta som ska vara klar imorgon.

Desto mer jag titta på hemtentan desto mer är irriterad blir jag. Alltså för första gången nästan så tycker jag att det är omöjligt. Jag blir arg på mig själv att jag inte skriver bättre. Fast det är inte ofta jag säger detta, men jag nöjer mig med ett G eller G- denna gång. Hela klassen klagar på hemtentan, så det är inte bara jag, som tur är.

Det har inte hänt så mycket i mitt liv den senaste tiden faktiskt. Ganska skönt att ta det lite chill också.

Idag ska min bästa vän Jennifer på en jätte rolig grej, fast det är hemligt än så länge. Fast det är svin kul, så jag lovar att hålla mina tummar och hejar på dig in i kakelt faktiskt.

Igår var jag nere hos Josefin tillsammans med Linn och Henna, det var sjukt trevligt.. Om 6 dagar åker vi till Tallinn hur nu än det kommer att gå. Hur var det nu igen Linn? Supa, Käka, Slåss? Det kommer bli en hitt, och gå till världens historians album för min del och jag hoppas att mina vänner tänker likadant..

Nej, nu måste jag forsätta med den förbannade hemtentan.. USCH!!

16/10-09 Fredagsmys

Nu är det fredag...igen
Fy vad veckorna går snabbt alltså, man hinner ju knappt med att andas.

Nu sitter jag iallafall här, ovanligt.. Inte så värst. Jag väntar på att Frida ska komma upp och vi ska laga mat, hemmagjord pizza för att vara exakt sen ska vi faktiskt åka på teater. (ni hörde rätt, jag ska på teater) Det ska bli trevligt, sen blir det idol och riktigt fredagsmys.

Jag pratade med Jennifer förut, fan vad jag saknar min bästa vän. Det är så himla skönt att prata med henne, hon förstår allt. Fast idag så handlade allting om en "hemlis" och jag tycker att det är svin bra fasth Jennifer tycker tvärtom och var lite halv sur över de.

Just de.. Jag kör ikväll också om det hjälper någon.

14/10-09 Oh, vilken härlig dag!

Gud måste älska mig och jag älskar mig själv!


14/10-09 PA-dag

Ja, visst är det skönt att vara halv ledig mitt i veckan?
Eller vad säger ni? Idag har vi haft PA hela dagen och igår ringde Ann-Katrin från RK (röda korset) som vi skulle träffa idag och sa att hon var sjuk. Tråkigt för oss, men vi bokade en ny tid redan på måndag. Så idag har det inte hänt så mycket, skrivit lite fler frågor tills vi ska till RK och sådär, annars ingenting.

Ikväll är det fotboll också. Jag vet inte om jag kommer palla se på hela matchen men en stund ska jag nog orka titta. Fast ändå känns det meningslöst att vi ens ska spela denna match, det blir ändå inget VM för oss igår, tråkigt nog.

Imorgon åker min pappa utomlands också.. Hur känns det för mig? Inge bra!!! Jag hatar att vara själv, och jag klarar mig knappt utan pappa en dag hur ska det nu gå enda tills på måndag :( Jag skulle verkligen behöva en sambo under denna tid, anmäl dig gära!! (öppen för förslag, jag har en dubbelsäng, en bäddsova och min egna säng, så vi får plats iallafall)

Nu ska jag göra.. Ja, vadå? Ingen aning om vad jag ska göra. Aja, tjing!

13/10-09 Dyster dag


Ett helt år sedan du tog ifrån oss.
Det var väldigt fint på din plats, och många tänker på dig. <3

11/10-09 En helkväll

Här kommer gårdagen i bildform:


Det började med förfest hemma hos Sandra i g-hoooodden. Sen vid ja, kanske elva så började vi röra oss ner på stan och krogen




Och titta vem jag hittade inne på Svensson, Magnus Pääjärvi-Svensson.

9/10-09 Vänner eller ickevänner?

Nu vet jag vilka mina riktiga vänner är...
Tack för att ni gjorde det så solklart för mig.. Nej, fyfan!! Här har man ställt upp sen man var småbarn och vad får man tillbaka, ingenting!!!

Tack och hej!

9/10-09 En halv skum kväll

Sådär ja. Nu är jag här igen med lite spännande information.
Igår vid fyra åkte jag och min vän Lina ner på stan för att äta en bit mat och dricka en och annan öl. Det var sjukt trevligt. Åt god mat och drack god öl, en hockeykväll kan inte starta bättre.

Vid kvart i sex gick vi ner till navet för att
ta hockeybussen ut till timrå och eon arena. Världens stämming allt är på topp, aldrig mått bättre. Iallafall så var matchen ganska jämn och rolig att kolla på. När det var 8 sekunder kvar så reducera timrå till 4-4. Kan ni förstå? 8 SEKUNDER!! Jag hade ställt in mig på att förlora 3 poäng och istället så förlorade modo 3 poäng och vi vann 1 poäng.

Hur som helst, så älskar jag mina grabbar! "De röd-vita ränderna går aldrig ur"

6/10-09 Birstadag

Min dag är avklarade och jag är räddad.
Nu kan jag njuta av min ledighet ett tag iallafall. Eftersom att vi har PA hela dagen imorgon så ska vi jobba hemma. Jag och Isatou ska sammanställa lite om RK (röda korset).. Då tyckte vi bara att det var onödigt att åka in till skolan när båda två äger en dator och kan använda den hemifrån. Så skönt.. Tänkte jag, sen kom jag på att jag skulle jobba imorgon (glädjeskutt) så imorgon ser ni mig i tallink silja butiken mitt på stora torget, så kom gärna och hälsa på mig.

Kom hem för ett tag sen efter
ett birsta besök och lite kortspel med Evelina. Det är alltid trevligt. Det har blivit som en tradition att vi åker på birsta på tisdagar, tror att detta var tredje tisdagen i rad. Så vi planerade inte nästa tisdag också. (det låter som om vi är lite halv rädda för ombyten, men det är vi inte!!!)

Nu ska jag forsätta att titta på "oskyldigt dömd" har bara två avsnitt kvar, sen så ska jag titta på "kommisarien och havet" innan jag slumrar till.

6/10-09 ...............

Jag är uppe med tuppen även idag.
Ibland önskade jag att jag kunde försova mig, men det händer aldrig.. Undra varför? Jag är ju sjukt trött varje dag när klockan ringer och jag snoozar minst 20 minuter. Fel att bara försova sig då och missa lite av den plågosamma dag som är framför en.

Som sagt, skolan fram till klockan tre.
Sen hem och titta på AA och äta lite mat med pappa. Sen åker jag till birsta cityyy med Evelina. (det bruka vara så på tisdagar, eller vad säger du?)

Sen så går min buss om typ 10 minuter, så jag ska göra mig klar. Hörs sen!

5/10-09 Ja, mållös!

Herregud, en del människor överträffar allt. Tack du gjorde mig mållös!
Jag är så fruktansvärt less på allting. Det känns bara som om det går en massa skitsnack bakom ryggen på en, eller hur man nu skall förklara det. Fel att låta alla vara som dem vill, utan att påpeka hela jävla tiden!

Ja, jag är inte på ett bra blogghumör. Fast jag får väl så lov, så att ni inte tror att jag övergivit er ännu en gång. För det tillåts ej av mig själv faktiskt.

Det har inte hänt speciellt mycket idag förutom att jag varit på skolan och sen legat i sängen och tittat på "oskyldigt dömd" den första säsongen. Sjukt bra, jag såg ju inte på de när det gick på tv för ett tag sen också nu så har ju andra säsongen börjat, så då hade jag inget val än att börja om och se allt ifrån början. Fast pappa säger att man inte behöver se alla avsnitt utan att man fattar ändå, shit the saaaame sa jag då!

Ska fortsätta se på "oskyldigt dömd" nu, sen ska jag bli bästa kompis med min kudde. (ps... om ni undrar så är jag påväg att bli sjuk och en sak till, jag kan ju inte snyta mig för att jag har ont i mina öron, kul liv gånger tusen...)

4/10-09 Hualigen!

Söndag, vilken jävla världelös dag.
Fast idag vaknade jag faktiskt halv elva, måttligt skönt kan jag lova. Jag som i vanliga fall bruka kliva upp vid åtta. Så nu har jag och pappa städat hela lägenheten, dammsugat och torkat golven. Skönt att få det gjort iallafalll.

I Fredags så stod det utgång på mitt schema och nog blev det utgång. Mycket trevligt folk och härlig stämmning. Det var verkligen som man bruka säga "man gör det bästa av situationen" och det gjorde vi, även fast det var spya på hela golvet eller skumma karlar, så att vi iallafall trevligt.

Sen så igår så gjorde jag inte alls speciellt mycket, chillade de mesta av dagen. Sen vid sju så åker jag ner till stan för att arbeta ett par timmar, och det gick hur bra som helst. Fast jag var nervös innan. Undra varför man en alltid bli nervös när det händer nya saker i sitt liv?

Nu ska jag följa med pappa ner på stan, han skall köpa ett par nya byxor tills han åker utomlands den 15/10 tillsammans med Jonnyboy och Benny. Kul att jag fick följa med, ja... JÄTTE KUL!

Jag ska även jobba ikväll. Nu ser jag fram emot att jobba. Även fast det är på en söndag.

2/10-09 Förlåt mig

Ja, förlåt mig att jag inte haft någon bra uppdatering. Jag säger ju att jag är så sjukt dålig på att komma ihåg att blogga, men jag skall försöka skärpa mig. Hur de nu än går.

Jag hade iallafall sjukt kul förra helgen på lördagen tillsammans med Evelina och Josephine. Så det måste vi göra om. Det finns inte så många bilder, men så fort jag lägger in dem på datron så lägger jag upp dem här.

Sen nu så ska jag snart ner till stan och möta upp Evelina sen ska vi på stadshuset (det ska börjas i tid på en fredag) skämt o sido, det är något möte om studenten. Jag är egenligen inte involverad utan jag är stand-in för Isa idag. Som är och roa sig i våra fina huvudstad.

Ikväll står det utgång på mitt schema, vad står det på erat? Ska bli roligt, hoppas jag iallafall. Det blir ju vad man gör det till.

Det är sjukt hur snabbt
veckorna går alltså, snart är det höstlov och då åker jag till Tallinn med mina vänninor som denna gång heter, Linniepie, Cilli och Josefin. Det ska bli sjukt kul, då är det klackarna i taket iallafall.. Sen så går vi ut på praktik vecka 46 enda fram till jullovet och på jullovet åker jag till England och spenderar en vecka tillsammans med Isatou.

Jag säger ju de. Jag står aldrig still. Jag ska alltid göra någonting. Det är sån jag är, jag älskar att resa och träffa nya människor. Jag kommer passa så grymt bra nere i Stockholm, så slipper man åka så långt när man väl ska iväg. För allting händer ju i Stockholm.

Nu måste jag göra mig klar och springa ut till bussen så att jag inte missar den.

RSS 2.0