29/3-10 lars winnerbäck



29/3-10 LINNIEPIES FÖDELSEDAG + rosa-dagen på skolan.

Först och främst.
Så lyfter vi på hattarna och sjunger "hon heter liiiinnnn, hon är blond och hon är fin, hon ska bli miiiiiiiinnnn, hon är underbar och heter liiiinnnnn" Grattis min älskade vän på 19års-dagen. (`v´)


Sen för det andra idag så har vi haft rosa-dagen, en väldigt spännande och rolig dag som hade det mesta att erbjuda. Hur ofta har man rosa på sig från topp till tå? Det händer inte speciellt ofta, men idag hände det. Chill tänkte ni elleeeh? Vi hade iallafall väldigt roligt och vi fick oss ett par goda skratt och skratt det gillar vi för ett gott skratt förlänger livet. Om det är sant, så är jag nog odödlig. (kan man ju hoppas på iallafall)



XOXO pink lady

28/3-10 Bildsafari


Tack för en kalaskväll.. Fantastiskt roligt.
XOXO

27/3-10 Rooocker


Jag var rockstar igår, mer uppdateringar kommer under dagen.
XOXO

26/3-10 Party like a rockstar

Idag är det fredag och vad betyder fredag?
Part-y-y-y-y-y men inte vilket party som helst idag, idag är det maskerad.. Hur roligt är inte de? Så sjukt jävla roligt, good work Linniepie!

Jag och Josefin ska fixa oss tillsammans sedan så får vi se vad vi blir, naturligtvis någonting häftigt. Men vad, det håller jag hemligt tills bilderna kommer. Är det OK?!

XOXO

24/3-10 Sommar, snällaaarååå?!

Vem slog upp sina underbara ögon 07.15 imorse?
Jo, det gjorde jag. Det måste vara något fel på mig, jag blir så irriterad. Vi börjar tolv idag inte fan behöver man kliva upp sju då, så typiskt mig.

Just de, på fredag så är det dax för "Linniepie 19 jordsnurr" och vill ni veta... Det är maskerad så jävla roligt. Jag hade sjukt många olika förslag till Josefin men hon ratade alla mina förslag.. (pensionärer hur kul hade inte de varit?!) Vi får se vad för coolt vi blir, för cool måste man vara..

Nej, nu väntar jag på att Jossa ska ringa så ska vi åka och luncha (Y)
Så ha en bra dag fanz!

(Måste bjuda på en sommarbild, för nu vill jag ha sommar!)
XOXO

23/3-10 MVG-barn

Igår var jag och betalade in den första delen på resan.
Så nu älskade fanz så är jag och Linniepie på väg och det ska bli så sjukt jävla roligt.

Måste bara påpeka att jag och Isa är så jävla grymma. Idag på Jerkans lektion så gjorde vi enbart en grovplanering och vi ligger redan på MVG, så idag älskar vi Jerkan.. (kom ihåg och läs Isas blogg: http://isawallin.blogg.se)

Aja, jag vet att jag är dålig på att uppdatera.. men jag sak bli bättre, i promise yoooou!

XOXO

21/3-10 En vecka med älskling

Idag firar jag och min älskling en vecka.
Åh, jag är så glad att du är tillbaka.

21/3-10 Yran 2010?!

Jag har väldigt mycket jag ska hinna med denna sommar:
Turkland
Gatufesten
Jobba
Storsjöyran
Flytta till Stockholm
Jag har nog världens bästa liv och allt runt omkring mig är så jävla bäst!

XOXO

15/3-10 LINNIEPIE FOR LIFE

Nu är det bokat och klart.
Den 12 juni klockan 18.05 så åker vi till Turkland och närmare bestämt Alanya för att hylla studenten. Så sjukt jävla skönt det ska bli att komma iväg till sol, bad, sommar och fest. (the doors kommer rocka) Sen att man åker med världens bästa Linniepie är en bonus, som om man vunnit högsta vinst på triss ungefär-

Så Linniepie?! Ska vi vara nykter en enda sekund? Ska vi bli så sjukt jävla bruna? Ska vi ha så sjukt jävla roligt? Eller vänta, vad ska vi inte göra eller vara?!?!?!

XOXO, lycklig tjej

14/3-10 ÄLSKLING

GUD VAD JAG SAKNAT DIG, VÄLKOMMEN TILLBAKA!

14/3-10 less, less och åter less


Fuck off..
XOXO

13/3-10 Damn girl!

Tiden springer bara iväg, nu är till och med lovet slut.
Tur att det inte är så speciellt lång tid kvar till nästa lov, bara två och en halv vecka i skolan sen är det påsk.

Vad har jag gjort på lovet?! Jo, jag har åkt skridskor. Det var faktiskt riktigt roligt, fast man får ju så ont överallt. Jag skulle lära mig hoppa över sargen så jag har svin ont mellan benen (okej, jag vet att det ser ut som en skum mening, men på insidan låret om det låter bättre?!) Sen har jag varit med Linniepie, Bobbyshot (eller ja, smygbögen) och Mattias, alla är så sjuka så det blir bara pannkaka typ. Men det var längesen jag skrattat så mycket på väldigt väldigt länge.

XOXO


11/3-10 Galeeeet

Jag lever, båten gick inte på is och sjönk inte.
Bra de iallafall, jag och Linniepie har haft en trevlig mini-semester. Det har varit skönt att komma iväg från äckel sundsvall. Fast fick vi östersjön att gunga?! Nej, jag tror faktiskt inte de, buuu-häää.

Fast vi har lite större planer än tallinn nu på gång jag och Linniepie. Om allt går som planerat så den 12 juni sitter vi på ett plan på väg till solen och firar studenten. Visst låter det alldeles för härligt?! Åh, det kommer bli så sjukligt jävla roligt.

XOXO


7/3-10 Hiiiiigh on life

Nu jävlar!!
Nu taggar jag och min flickvän linnipie till.. För imorgon smäller det, hur många i världshistorien har fått östersjön att g-g-g-g-gunga?! Exakt inga!! men imorgon, då kommer hela östersjön gunga med vår hjälp!


XOXO ... jävligt taggad tjej

6/3-10 Lördag

Hej!
Jag skriver här för att jag vill överraska min vän Madeleine.
Blev du överraskad? :)


Jag tycker om dig <3 /Ida

6/3-10 Ha-ha-ha fuck off!

Trodde ni att jag skulle må dåligt idag?
Ha-ha-ha, det trodde jag också, men till min stora förvåning så mår jag alldeles alldeles underbart. Kom hem vid kanske halv fyra någongång, slockande nästa direkt och när slår jag upp mina fina gröna ögon?! Jo, klockan åtta helt klar vaken.. Det måste vara något fel på mig, helt klart.

Kvällen igår började hos Isabelle med bara massa brudar (alla gillar brudar, brudar, brudar, brudar!) mycket trevligt och mycket tok blev det. Vi firade ju också Linas födelsedag inte bara att vi tar studenten om 100dagar (nu 99dagar) Sen vid tolv så gick vi ner till stan och närmare bestämt stadshuset, fullt ös medvetslös. Vad hände? Eller vänta man kanske ska ställa om frågan och skriva, vad hände inte?
- Bråk i tolettkön
- Killar utan byxor på dansgolvet
- Spilld öl över hela mina byxor
- Mina polare försvann hitt som hatt, undra hur?!
- Josefin blev vansinnig och skällde ut både garderobs personal och vakterna

Det hände en massa mer men skulle jag skriva det skulle inte en jävel läsa det, så jag måste nog hoppa det. Jag får bara ta av mig hatten och tacka för gårdagen alla som var närvarande!

Nu ska jag lägga mig och se på film eller kanske ta en powernap?!
Svårt val, jag har inte riktigt bestämt mig. Sad but true.

XOXO

5/3-10 Studentmössorna


Idag fick vi våra studentmössor (Y) och jag är sååå nöjd med mig och ännu mer nöjd att det faktiskt enbart är 100 dagar kvar tills jag får springa ut ifrån skolan och skrika att jag är så jävla bra!!

XOXO

5/3-10 Nykter utgång!?

Skulle inte tro det, vad är nykter utgång för någonting?!!!
Ikväll är det 100dagars festen på stadshuset, förstår ni?!!!!!!!!!!!!!!!! 100 dagar kvar tills man tar studenten.

Idag fyller min vän Lina 19 år också, så ett stort grattis till henne, och det firar vi med sprit och fest.

XOXO

3/3-10 Rock 'n roll

Vilka ska få östersjön att gunga på måndag?!!!!
Jo, för det ska jag och min flickväään Linniepie.


XOXO

2/3-10 Åh vilken underbar dag!!

Det var igår..
Kan man mer än att älska mina karlar?! Åh, jag var helt varm och glad i hela kroppen igår, en helt fantastisk kväll. Tyvärr tyckte inte min vän Lina det, men vad hade hon räknat med?! Att herr Forsberg skulle komma in och frälsa laget eller kanske förlita sig på per eller mats, sånt går inte förstår ni.. Iallafall så vann min karlar med 5-4, och det var en spännande match som innehöll det mesta faktiskt, men huvudsaken var att vi vann efter mycket om och men.

Det näst roligaste var att herr Forsberg fick en tia och vi se slutet ifrån omkläningsrummet, det var verkligen kul. Kanske ska man säga som timrå klacken "Peter Forsberg ha-ha-ha" okej, nu kanske jag gick för långt, men är det match så är det match på rikigt.

Men det mesta var faktiskt roligt, när det var som mest spännande satt jag ett tuggummi i halsen, vad är oddsen? Hostade tills jag började gråta. En sak är ju säkert, man ska ju inte gå på hockey med dåligt hjärta, igår kunde man lätt ha drabbats av en hjärtinfarkt.

Nu ska jag snart igen lite kvalitetstid med Linniepie
, yeaaaaaaaaah!! Det kommer rocka, som alltid.

Jag måste ju bjuda på denna otroliga bild på mig och Magnus igen eftersom att det faktiskt blev vinst igår, och såklart en bild på mig och Linniepie.

XOXO

1/3-10 TIMRÅ-MODO

Ja, nu är det bara till att peppa om inför derbyt ikväll..
Ska bli sjukt kul, sen så är ju vinst det enda som finns på världskartan alltså. Jag orkar inte gå hem och deppa, är vi överens? AAAA-ight.

Eftersom att det är match ikväll, så bjuder jag på en bild med mig och magnus.. och det skulle ju inte sitta fel om du gjorde ett par mål ikväll..

XOXO

RSS 2.0