29/4-10 El stockholmo

Nu åker jag..
Nu skiter jag i Sundsvall och allt vad det innebär.
Jag öppnar upp en helt ny värld med Nathalie och vi säger i kör: Hej stockholm!


puss och kram skumbanan

26/4-10 Bra dag, jävligt bra dag.

Detta är en måndag utan dess like.
Jag och Linn har betalat in resan på resia, så nu är vi verkligen på väg. 12 juni 18.05 åker vi utanför Sverige gränser, och hur kul ska det inte bli? Så jävla kul.. Fast vi är ju inte bara vi två, vi är sex stycken till så jag tror på denna resa, jag tror.. Snälla gud, gör så att denna resa blir sjukt rolig och en jävla massa minnen i bagaget, lova mig de?!

Sen på torsdag 12.10 så åker jag och Nathalie ner till stockholm för att leva loppan. Bara det är ju en grej, lite vardagslyx sådär, bara åka iväg och chilla i stockholm, älska stockholm mest.. och vi ska göra så mycket roligt, supa, supa och ja.. shoppa lite också, men mest supa. Åh, jag längtar, men tiden går så snabbt så snart är jag på väg..

Nu har jag plugga PA-rapport, så jag är väl snart klar.. Ska gå igenom lite granna imorgon och på onsdag ska jag vara klar så att jag kan lämna in den. Känns skönt när det är färdig, en klump mindre i mitt hjärta.

Nu ska jag se på den nya Wallander filmen, arvet tror jag att den hette. Hoppas fan att den är bra alltså, annars dör jag i förtid typ.-

XOXO puss och kram!

25/4-10 Myshelg

Ja, min helg har varit en.. exakt myshelg.

I fredags så var jag med Josefin och Linn en sväng på kvällen men åkte hem rätt tidigt och det var faktiskt väldigt skönt. Såg på film, wallander-blodsband kanske världens bästa film då? (alltså, den bästa wallander filmen!)

På lördagens morgon väckte pappa mig och vi åkte och handlade. Senare på förmiddagen plockade jag upp Ida för en sväng på Birsta för att jag ville inhandla nya kläder, jag kom hem med ett par jeans och Ida kom hem med en massa fina nya saker, fastän hon inte alls skulle handla. På kvällskvisten och närmare bestämt vid sex så träffade jag mina underbara klasskompisar utanför jop's för en härlig middag, vid kvart över åtta kommer Josefin och Anton och hämtade mig vi åkte hem till mig så att jag fick byta om och vidare bort till Linn när Robin också var, vi åkte upp på Södra Berget ihopp om att det skulle gå att leka lite i tarzan-stigen, men inte då det var alldeles för mycket snö så vi fick åka hem till Robin och hämta en boll för att sedan fortsätta ner till Selånger-planen för att spela lite fotboll, mycket mysig lördag alltså. (det finns faktiskt en massa bilder sen denna underbara lördag, jag ska försöka fixa dem typ.. någon dag framöver)

Söndagar är jag ju ingen fan av, men idag
har det väl varit okej. Pluggat klart lite restuppgifter och pluggat på PA-rapporten som ska in till veckan. Sen ska jag snart åka till Ida för att träna in vår redovisning till "rörelse till musik" så vi får väl se hur det går, men det ska inte vara några beskymmer.

Sen så om planerna blir som det är planerat så
åker jag och Nathalie ner till stockholm på torsdag, så skönt det ska bli alltså. Komma härifrån ett tag och kunna göra precis vad som helst, gröna lund, dricka öl, shoppa och må gott?! Vem vill liksom inte leva så?

Nej.. nu ska jag klä på mig och åka till Ida.


XOXO

20/4-10 Avlös mig, någon?

Jag orkar inte..
Jag orkar inte..
.. och jag orkar fortfarande inte.

Fuck off..

XOXO

20/4-10 Skolan hela dagen, varje dag.

Alltså seriöst?!
Jag är jävligt less på skolan alltså, jag fattar liksom inte hur vi ska hinna med allting som vi ska hinna med. Det är inte alls speciellt lång tid kvar men ändå.. så ja, har tvi tio tusen saker att göra. Inte kyligt precis.

Så min vecka kommer vara svin tråkig, plugg-a-a-a-a hela veckan och jobba i helgen (det enda roliga som händer just denna vecka är att vi ska grilla!) Så om jag inte uppdatera så pluggar jag liviet ur mig. Fast man måste väl göra det någongång antar jag.

Ja, nu ska jag väl till skolan snart. Pappa skulle köra mig det tyckte jag var jätte snällt, heja pappa! Så vi får väl se när nästa uppdatering kommer.

XOXO

19/4-10 melissa horn

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen,
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen.


.. jag gav upp för längesen

18/4-10 Min helg i ord

Ja, mina kära fanz..
Min helg har varit toppen, eran också?

Fredagens bravader i form av ord. Det började med förfest på oscarsgatan hos Isatou. Allt var ju bra till en början, sen spårade det rejält faktiskt. Fast det var jävligt roligt iallafall. Sen vidare ner till stadshuset för att skaka lite rumpa och jag måste ge Kajsa den stora stjärnan för kvällen, vad hade jag gjort utan dig?
Åkte hem vid kanske kvart över två, satans ont i skallen hade jag iallafall efter som att jag blev skallad på dansgolvet.. Kyligt värre eller vad tänkte ni?! Inte nog med skallningen så bet hon mig i skallen, så sjukt.. Fast jag tror inte att det var meningen men det gjorde ändå ont, jätte ont faktiskt.

Lördagens morgon och var jag lika
pigg som jag brukade vara. Fast jag kände mig ändå allmänt sliten, fast det vet jag att det var fler som gjorde. ha-ha. Vid tolv plockade Linniepie och hennes pappa Arne upp mig för en roadtrip upp till h-sand och till Linns stuga. Åh, vilken underbart väder det var, jag blev nästan lite kär i stugan så vi bestämde oss för att åka upp dit så fort det blivit lite varamare. Sen så träffade Linn sin polare och sedan vidare hemåt mot Sundsvall. Väl hemma så handlade vi mat och gjorde en romantiskt middag för två, och vad gjorde vi sen?! Jo, vi hade ingenting att göra så vi åka upp på norra berget med hockeybögarna och lekte kurragöma med dunk, sen så blåste det alldeles för mycket där så vi förflyttade oss till prolympia och sen satt vi alla ihopklämda i Linns bil och sjöng. En helt fantastisk lördag, det kändes som om jag var fjorton igen, synd att det inte var så.

Ja, och idag är det söndag. Det sämsta dagen i världshistorian. Usch och fy! Jag ska iallafall försöka få undan lite plugg och sen ta det lungt mesta delen av dagen. Just det, om precis en månad så ska jag göra en hårförlängning det ska bli så sjuk roligt. Åh, jag längtar så mycket så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Kan man säga så?

Och.. jag tar snart studenten,
jag åker snart till turkland, jag åker snart till yran och jag flyttar snart. Ser ni vad tiden går fort? Det är fan jobbigt alltså, man hinner knappt med att leva.

Det hade ju också varit roligt om jag kunde vara lika brun nu som på bilden..
XOXO


14/4-10 Kärlekshistoria

Hur ska man älska nån som älskat nån förut?


5/4-10 Stockholm by night

Jag ska nog inte be om ursäkt för jag blir ju endå inge bättre på att uppdatera.
Fast jag ska försöka, det lovar jag. Men lova är ett starkt ord, men jag gör mitt bästa, trust mee!

Nu har jag påsklov och det är så fruktansvärt skönt. Riktigt skönt, sjukt skönt, yeeeah you name it. I fredags morse stod min klocka på 05.55, jag förstår att ni undrar varför? Såhär är det, att då kom Josefin, Honar och lilla Meyagirl och plockade upp mig och vi drog en roadtrip till stockholm, jag gillar spontana saker så detta passade mig perfekt. Det började väl lite halv dåligt med att Meyagirl kexade i bilen och jag fick panik, jag tänkte klättra igenom fönstret?! Det finns inget värre en spya, eller själva ljudet det är fruktansvärt. Efter det så gick allt som på räls, jag har kört bil mitt i stockholm city, hur cooolt är inte de? Jag vet att det är fett coolt. Vi åkte även och kollade på en bil någonstans när nere, men jag och Meyagirl tyckte deras papegoja var mycket intressantare än själva bilen. Efter bilkikandet så gjorde vi oss hemmastadda och åkte in till stan, och hur kul var det då? Inte speciellt roligt, jag tror aldrig att jag varit så arg i hela mitt liv. Som tur är så går det ju över. Vi skulle åka tunnelbana tillbaka till Kungsholmen och närmare bestämt Fridhemsplan. Jag kom på tåget, gjorde dem andra det? Nej, hur länge väntade jag på dem, två timmar närmare bestämt. Det var faktiskt riktigt roligt. Sen så gick vi ut och åt och sen var det bara att gå och lägga sig. På lördagmorgon var det dax för stan igen, och jag tänkte, tänk om det blir som igår då får jag spader. Fast så blev det inte, det var sjukt fint väder och allt var perfekt. En sådan dag undrar man varför man bor i fucking j-j-j-jävla Sundsvall. Tur att man flyttar iväg snart. Sen satte vi oss i bilen och for hem.

Igår var jag med min älskade vän Linniepie och vår cooola vän Bobbyshot, vad gjorde vi då? Spelade kort och inte alls speciellt mycket mer. Lekte typ, jag vill aldrig bli vuxen. Idag så har vi samma gang varit på birsta och Linniepie har testat studentklänningar. Vad det blir för klänning får tiden avgöra.

Imorgon står min klocka på 05.45 och jag antar att ni undrar varför igen?! Det är för att jag och pappa tar vår fina pärla och åker ner till vår vackra huvudstad Stockholm för att sedan åka vidare till Tallinn och spendera ett par dagar där. Det är för att min pappa fyller 53 år, tänk vad tiden går snabbt. Så jag kommer hem på fredag eftermiddag och sen på lördagmorgon är det dax för högskoleprovet. Varför ska jag göra det? Det är fan min stora fråga, vi får väl hoppas på det bästa.

Så nu mina faaaaanz, får ni ha ett underbart lov.. För det ska jag ha iallafall.



XOXO en girl som är high on life

RSS 2.0