25/9-09 Skolaaaaa

Nu ska jag snart åka in till skolan. Nu känner jag mig helt bra efter ingreppet förutom att jag har lite ont i käken. Fast sånt går ju över och ingen har dött av det tidigare så jag kommer nog inte att vara den första heller.

Jag skickade just sms till Evelina, så vi skall ta 38 bussen ifrån mig. Så vi är i stan 11.00. Det är så skönt när man slipper åka buss själv. Det är sjukt tråkigt.

Jag vet inte rikigt vad som händer ikväll.. Pappa kom just hem från jobbet och mådde dåligt. Hoppas inte jag blir sjukt bara. Fast det känns som om jag någongång i mitt liv skall vara immun. Vi får la se.

24/9-09 Bra är bätttre än dåligt

Jag mår bättre nu. Känner inte av någon värk i öronen utan jag är bara lite slut. Fast det var jag förra gången också. Nu ska mina öron vara bra igen, så jag skall inte behöva genomgå detta obehagliga och onda ingrepp något mer. Det känns bra, men dem uppe på öron skall ändå hålla kolla på mig, så vi skall pratas vid två gånger i månaden och se hur det är med mina öron. Det känns också bra, för då vet man att de bryr sig. För vårdcentralen kan ju dra så långt bort som möjligt.

Nu har jag precis finslipat de sista med psykiatri uppgiften. Fast jag måste ändå kolla igenom den en gång till imorgon innan jag skickar in den. Typiskt mig att aldrig vara nöjd. Fast det är sällan jag skriver 5 sidor på datorn, men tror de eller ej nu är de gjort. Första och sista gången. För stor uppgift och för lite tid. Fast jag är ändå rätt nöjd med min insats denna gång.

Mitt kära Timrå, vad har ni ställt till med? 1-1 mot Brynäs är pinsamt värre. Jag ville tror på vinst, men det kommer att gå tungt för mitt Timrå iår, tråkigt men sant. Så länge Challe är kvar i Timrå så kommer det gå dåligt. Så är det bara, det finns ingenting annat att säga tyvärr.

Nu ska jag ta smärtstillande tablett så att jag får sova inatt, sen blir jag och min kudde bästa vänner.

24/9-09 TIMRÅÅÅ IK!

Idag är det elitseriepremiär för våran del. Timrå-Brynäs klockan sju är den nedsläpp i eon arena. Jag hoppas att ni vinner nu fast jag inte är där att och tittar på er.

Jag har varit hemma idag.. Ganska förstårligt faktiskt, det enda jag har gjort är sovit och pluggat. Inatt sov jag knappt någonting, det gör så sjukt ont när bedövningen släpper. Fast nu känns det faktiskt helt okej.

Ja, nu är jag snart helt klar med uppgiften som ska vara klar imorgon och handlar om psykoser. Det känns skönt, så nu har jag ändå tid att finslipa texten lite.


23/9-09 Öken

Jag har sådan fruktansvärt värk i öronen. Jag orkar inte med detta längre.
HEJDÅ

21/9-09 Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen.

Sitter och poppar Lasses nya skiva på högsta volym. Man kan inte annat än att älska denna karl, så charmig och så jävla bra. Pappa är inte hemma heller så då slipper ju höra någon som gnäller och säger att jag ska sänka.

Idag har jag gått till norra berget och
tillbaka till stan. Bra jobbat för att vara mig alltså. Sen har jag även fått insulindeligering. Gick snabbt och nu är det klart iallafall. Ett beskymmer midre i världen. Skönt!

Jag har precis pluggat klart samhälleskiten. Sjukt tråkigt, men det är väl så det ska vara. Livet är inte en dans på rosor.

Jag ska iallafall gå bort och våldgästa Mattias, måste prata av mig lite. Sen ska jag ta med mig datorn så han får se bilderna sedan turkland.

20/9-09 Livet leker

Livet leker.. Eller hur var det?
Alltså jag tror att jag ska skriva ett brev till stadsministern och säga att han ska ta bort söndagar ur kalenderna. Jag menar det finns ingen sämre dag. Alla är bakis och gör ingenting. Är det verkligen så det ska vara. Usch nej, jag hatar söndagar.

Jag har iallafall hunnit med att vara lite med både Linn, Amanda, Josefin och Mattias idag. Bra kämpat tycker jag. Fast nu sitter jag här och tycker synd om mig själv för att jag inte har någonting att göra.

Imorgon börjar vi halv två, så sjukt onödigt. Fy! Sen slutar vi tre och jag måste ändå gå tidigare för att jag ska få deligering på insulin. (JIPPI) Jag har inte bett om de, men jag får de ändå. Känns väl sådär.

Nu ska jag väl lägga mig och se på en film och dö eller något. TJING

20/9-09 Kyrkoval

Ja, då var det klart. Nu har jag röstat i kyrkovalen 2009. Jag känner mig så duktig. Fast pappa säger att det där med att rösta är en skyldighet och att man ska ta vara på den. Så det har jag gjort idag.. Det jag röstade på behövs inte ta upp. För då blir det bara en massa politikbråk.

Igår såg jag iallafall på Flickan som lekte med elden. Helt okej film, men jag är ändå besviken för det är inte som i boken och dem hoppar så sjukt mycket. Fast jag har ju längtat efter att se filmen sen jag läste ut boken, så jag ska väl inte grina över att den inte var så bra.

Sen på kvällskvisten efter bion så åkte jag upp till Kajsa och vi bara tog det lugnt. Det var grymt skönt, och det var även roligt att umgås med henne.

Idag på morgonen så skickade Linn sms till mig om att jag skulle hämta henne. Så visste gjorde jag de. Jag är nog världens bästa vän. Fast det är jag stolt över också.



19/9-09 Full rulle

Full rulle kanelbulle.
Det passar in på mig just nu. Det händer saker hela tiden. Det är roligt på ett sätt men jobbigt på ett annat. Igår var iallafall jag och Frida ute och åt på Bite Line, sjukt gott. Sen åkte vi hem och jag gick bort och umgicks med Mattias i någon timme. Sen gick jag hem och såg Wallander-Cellisten, helt okej film faktiskt.

Nu ska jag strax på bio. Ska se på Flickan som lekte med elden, som jag har längtan. Ska blir sjukt kul att se filmen nu när man läst boken.

Sen efter de ska jag åka upp till min vän Kajsa i sidsjön och hänga där ikväll. Ska bli mysigt.

Sen så vill jag även passa på att säga grattis till min vän Anders som fyller hela 18 år idag.. Så grattis och välkommen till livet.

17/9-09 Skogspromenad

Ja, det kan man ju kalla det. Struntade i gymmet idag och skulle iväg på en skogpromenad med min vän Frida. Allting gick bra tills vi kommer till en liten stig och Frida säger: Hääär går vi in.
Visst tänkte jag. Jag skulle ha tänkte någonting annat. I början av stigen gick det alldeles utmärkt mycket mysigt, men efter ett tag så blir det som en myr. Hela skorna och mina byxor vara blöt innan vi kom därifrån. Fast det var lite roligt med äventyr mitt i veckan också.

Nu har jag pluggat och känner mig nöjd. Jag ska ta mig ett glas vatten och lägga mig i sängen och kolla lite på tv.

Imorgon ska jag vara med Frida och vi ska äta på bite line och sedan hem och se på film, ska bli skönt att bara ta det lungt en helg.


17/9-09

Igår så åkte jag till Linn en sväng på kvällskvisten för att surra en massa skit. Det gjorde vi allt, den tjejen är så sjukt skön. Jag tycker att det är grymt roligt att vi har tagit kontakt igen. För er som inte visste de, så satt jag och Linn nästa ihop när vi gick på haga. Sen när vi började på gymnasiumet så blir det lätt att man glider ifrån varandra tyvärr. Fast nu känns det som om vi är på rätt spår igen.

Ska till skolan strax, känner mig inte speciellt motiverad. Men vad gör de om hundra år? Antagligen mycket. Jag och Ida kom överens om att vi verkligen skulle satsa på skolan nu sista året. Fast det känns inte som om man har någon ork. Tråkigt nog, man skjuter upp sakerna jämt. Det måste vara en sjukt dålig vana.

Efter skolan idag ska jag faktiskt plugga. Eller ja, försöka duger har jag hört.

16/9-09 Sick and tired

Jag känner mig så seg. Jag har redan insett att jag är på väg att bli sjukt, men kan det inte bryta ut snart så att jag slipper känna mig hängig, trött och slut hela tiden. Så sjukt irriterad, önskar att det kommer snart och att det försvinner lika fort.

Ni undrar säkert varför jag skriver den här tiden på dygnet. Såhär är det att vi har PA hela dagen idag, så då får man jobba lite som man vill och vart man vill. Jag ska dock åka till skolan om ungefär en timme så att jag och Isatou kommer igång med vårt PA så snart som möjligt.

Ikväll ska jag träna först och sen plugga. Först kändes det som om jag inte hade någonting att plugga och nu hade jag visst ganska mycket.

Hoppas ni får en trevlig dag.

15/9-09 Kul liv

Jag förstår inte vad det är för fel på mig, helt seriöst. Nu känns det som om jag håller på att bli förkyld igen. Vad har jag gjort gud för ont? Jag har varit sjuk hela fucking jävla sommarn. Nu ska jag tydligen bli sjuk igen, kul liv.

Skoldagen idag och väl gått bra. Lite halvseg som alla andra dagar. Började med en ny kurs idag också.. Engelska B, jätte roligt menar jag. Jag som knappt kan säga en hel mening på engelska utan att säga fel eller svälja bokstäverna och utbrista i skratt. Hur ska detta sluta, de kan man ju fråga sig.

Nu sitter jag här och ska snart till min vän Mattias en sväng och prata en massa skit. Det är så bra att ha killkompisar, för de pratar inte lika mycket som vi brudar gör. Så det betyder att jag få prata hela tiden.

Måste bara säga grattis till Isa och Camilla som fyller 18 år idag båda två. Så ett stort grattis till er.

14/9-09 Tandjävlaplågarn

Äntligen hemma säger jag.
Jag ska aldrig mer gå till tandläkaren. Idag kommer jag dit, har aldrig haft ett hål i käften. Trott på fan att jag hade ett hål just nu. Rädd som jag är sitter där och lagar ett hål. Jag klarade av det utan att dö. Men jag fick grymt mycket bedövning, så nu kan jag varken äta eller dricka någonting.

Jag ska gå och lägga mig i tid ikväll iallafall, jag var sjukt trött imorse när jag vaknade. Fast jag gick och la mig innan nio igår och missade det enda jag skulle se på tvn. Chill tänkte jag.

Jag kanske till och med ska satsa på att krympa ner under täcket redan nu och slå på en film. Ja, det nappade jag på. Bra idé Madeleine! (jag älskar mig själv)


En brun och fin Madeleine i Turkland 09.

14/9-09 Skola

Nu sitter jag här i datasalen på skolan. Svin tråkigt. Jag är svin trött, jag orkar faktiskt inte gå i skolan.
Det ska bli skönt att komma hem sen iallafall. Innan de så måste jag till tandplågaren. Det är nog det jag är mest rädd för av allt. Jag hatar tandplågaren. Ska alltid hålla på att göra illa mig i munnen och en massa skit. Får väl hoppas att jag inte har något hål eller dylikt.

Nu ska vi snart bort och kolla på film. Ska bli skönt, då kan man sova lite på samma gång.

Skriver när jag kommer hem.

13/9-09 11 månader

Jag hoppas att du har det bra och du vet att jag tänker på dig, Tobias Arvola. <3



13/9-09 Städdag

Det blev inte bara chill igår utan det blev utgång. Jag kom till Linn vid sex och vi började förkröka lite lätt. Efter första groggen utbrister Linn: Madde.. Jag har glömt äta middag idag.
Tjejen är helt otrolig. Hur glömmer man bort att äta middag. Det är ett mysterium. Vi blev hämtade vi nio är Fimpen, det var mycket snällt och vi åkte ner till stan för att gå på någon förfest som tjejerna i Linns klass hade. Vi trodde att det skulle vara drag men det var en nitlott, kanske dött hela kvällen och jag åkte hem redan kvart över tolv. Kändes lite konstigt att komma hem så tidigt, jag bruka komma hem vid fyra. Fast det var ändå skönt och pappa blev stolt över mig.

Idag när jag vaknade så kom jag på att jag hade lovat pappa att städa rummet. Så det har jag gjort fram till nu, städat och möblerat om. Jag är grymt nöjd.

Sen ska jag bort till Mattias ett tag, tror jag iallafall. Men klockan nio måste jag se på fyran "kommisaren och havet" det verkar as bra. Sen ska jag faktiskt unna mig lite chips och dipp ikväll. För er som inte vet så har jag och min pappa slutat med sådana onyggigheter. Vi tränar även sju dagar i veckan. Jag vet inte varför pappa gör de :p men jag gör det för att jag ska åka tjejvasan den 27 februari med min vän kajsa.

Nej, nu ska jag lägga mig och se på tv en stund innan det är dags för mat.

12/9-09 Tacopaj

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Varit och handlat med pappa och lite sådana saker som måste göras ibland.

Igår var jag på bio med mina pärlor Lina och Frida. Vi såg den nya Beckfilmen. Det var helt okej, men jag är endå lite besviken.

Nu sitter jag här och väntar på mat, det blir tacopaj hemma hos mig idag och guuud så gott. Sen åker jag nog till Linn en sväng och hänger där ikväll.

11/9-09 Vagant

Jag tänkte bjuda på ett par bilder sedan tidigare idag. Även fast vi inte vann så hade vi sjukt roligt och herregud vad jag älskar er tjejer. HEYO CAPTIAN JACK!





Det kommer mer sedan, men nu ska jag ta en powernap.

10/9-09 Glömde en sak.

Glömde de viktigaste.
Självklart är min kamera med imorgon så att ni får bevis. Vi är bara brudar och vi kommer vara sjukt snygga.


10/9-09 OP07

Nu sitter jag och kollar på Idol som resterande av svenska folket gör. Jag sitter även och peppar upp inför imorgon, vi har våran första vagant tävling och det är brännboll som är först ut. För er som inte vet vad vagant är så är de att man ska under sitt sista år nu samla så många poäng som möjligt och den klassen som gör det får gå ut först på studenten.

Imorgon kommer vi vara sjukt snygga. Jag och mina brudar. Jag vet inte om jag kan vara med och spela, men jag ska dit och jag ska vara utklädd och jag ska heja fram mitt lag. Jag måste nog säga att jag kommer vara sjukt snygg.. (inte bara för att mitt självförtroende är på topp, utan att detta är sjukt sant)

Nu ska jag kan en värktablett se klart på Idol sedan sitta och zappa mellan Överlevarna och Criminal Minds.


10/9-09 Jag håller på att dö

Seriöst, om inte värken släpper snart så dööör jag!!!!!!!!

10/9-09 Hemma

Ja, jag blev hemma idag. Jag har fått sova lite inatt i alla fall, det känns lite bättre men långt ifrån bra. Det värker så fort jag öppnar munnen och jag hör allting som händer, eftersom att de gjorde hål i mina trummhinnor så hör jag nästa lika bra som en hund och det är sjukt jobbigt.

Pappa tvingade mig att vara hemma idag för att jag skulle kunna vara med på våran vagant tävling som börjar imorgon. Jag hoppas också att jag kan vara med, men vi får se helt enkelt. Mitt liv leker knappast just nu. Inte nog med att jag har så fruktansvärt ont i mina öron och kan knappt öppna munnen så ska jag till tandplågaren idag. Herregud! Det kommer ju aldrig gå, jag kan knappt öppna munnen och hon får inte luta mig bakåt i stolen som man sitter i för då kommer det spränga i mina öron.

Det är sjukt synd om mig idag också.. Hua! Det enda som känns positivt är att jag hör någonting, och jag ska ju tillbaka upp på öron om två veckor. Öken! Nu vet jag ju att det gör ont.

Nu ska jag ta en värktablett och lägga mig och sova.



9/9-09 Du hade tid

Nu känns det lite bättre i alla fall. Fast det är långt ifrån bra, jag kan knappt äta för jag har så ont i ansiktet. Jag kan knappt prata. JAG KAN KNAPPT GÖRA NÅGONTING OCH JAG HATAR DE.

Förlåt, men brukar alltid ha saker att göra. Nu ligger jag bara rakt upp och ner och tycker synd om mig själv. Hur kul är de? Pappa säger att jag ska vara hemma imorgon också, kul liv tänker jag.

Det är sjukt att man kan ha såhär ont. Jag bruka vara kanske hård på smärta, men det här går inte. Helt outhärdligt.

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och terrorisera min pappa.

9/9-09 Sjukhuset

Det är så fruktansvärt synd om mig idag.. Jag kom precis hem från sjukhuset, jag har bedövning i hela ansiktet och då menar jag hela.. (till och med i näsan) jag har on i precis hela ansiktet och mina öron värker så att jag tror att jag ska dö.

Har inge mer att berätta, förutom att jag lägger mig och sover nu.

8/9-09 Lars Winnerbäck

och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna


8/9-09 Pärlan

Jo, nu är jag hemma efter en trevlig kväll. Tog min älskade pärla till Linn, när jag kom dit så var hon så pesimistisk som man kan vara. Allting var dåligt och det hela började imorse. Efter lite om och men så blev hon på bättre humör och vi bestämde oss för att åka till city cross och sedan vidare till Josefin för att färga Linns hår (observera att jag inte la mig i)

Jag har världens dilemma också. Tydligen får jag inte läsa spanska för att jag redan har ett betyg ifrån högstadiet och hur kul är det att få veta nu. Jag menar, alla kurser har ju redan börjat, kul och bara hoppa in i någon kurs.. Om jag ens får göra de. Hatar min skola mest!!!

Sen imorgon bitti så ska jag upp på sjukhuset igen.. För er som känner mig så vet ni att det inte är ovanligt att jag befinner mig där uppe, jag har nämnligen vipkort. Jag ska äntligen få träffa en öronläkare. Jag har för er som inte vet tappat hörseln sen i mitten av juni och nu får jag hjälp. Jag hoppas på de bästa och att det blir bra så att mina vänner slipper bli arg på mig varje gång jag säger va.

God natt och en puss från mig.

8/9-09 Puss från mig


Puss från mig.. För nu åker jag till Linn och då kommer jag garanterat bli på bättre humör. Jag orkar inte vara ledsen längre.. För hur ledsen jag än är, så kommer du aldrig komma tillbaka.

8/9-09 Skola

Nu sitter jag här vid datorn och har just tittat på det nyaste Andra Avenyn avsnitten. Måste erkänna ett det kom ett par tårar. (typiskt tjejer tänker ni nu) men så kan det faktiskt vara.

Varit i skolan idag, tycker dock inte längre att jag lär mig någonting längre.. Det känns bara som om att jag går till skolan för att jag måste. Förut tyckte jag ändå att det var kul.

Nu har jag precis ätit och tänkte hoppa in i duschen innan jag åker iväg för att träffa min vän Linn ett tag och planera våran resa utanför Sveriges gränser som går av stapeln den 28 oktober.


8/9-09 En kärlekshistoria

Konstigt nog så är jag vaken, jag brukar aldrig vakna tidigare än vad klockan är ställd på.
Förutom idag då. Jag ligger i min säng, totalt klarvaken. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske kolla på andra avenyn eller någonting. Jag har sjukt ont i hela kroppen, det känns verkligen som om jag är på väg att bli förkyld igen.

Grejen är den att jag skulle nog behöva stanna hemma och ta det lugnt. För det är alltid full rulle med mig. Jag kan aldrig ta det lugnt.

Ska i alla fall börja klä på mig och se vad som händer under dagens gång.

7/9-09 Man får gråta ibland.

Nu är jag tillbaka.. igen

Jag var tvungen att få ut mina känslor någonstan så jag valde just bloggen. Jag sitter och kollar om och om igen på datumet. Tänk, snart är det ett helt år sedan du lämnade oss Tobias. Ett helt år, jag tycker att det är så fruktansvärt sjukt att tiden går som den gör.

"Den jävligaste stunden i livet var den när du gick" Kom änglar - Lars Winnerbäck





RSS 2.0