23/12-09 Snart är det jul .. igen!

Ja, visst är det sant?
En aning tragiskt också.. Eller vad man nu ska säga. Tiden går ju så helvetes snabbt nu alltså, jag hinner knappt med att leva.

Ja, imorgon är det jul.. Världens mest värdelösa dag.. Det enda man gör är att vänta, från när man vaknar på morgon tills man äntligen får gå och lägga sig.

Jag vill ha sommar och sol nu istället. Det skulle vara sjukt mycket skönare ju, också får man tillbaka sina bästa sommarminnen.

Här är världens coolaste bild. Linniepie har knäppt den när vi var i stockholm 06 och skulle åka ut på grönan och se på världens bästa karl, Håkan Hellström..


21/12-09 Det var bättre förr ..





19/12-09 Favorit i repris

Min fredagskväll var helt perfekt.
Jag kan ju lova att det var fredagsmys på hög nivå som ägde rum. Jag, Ida och Jossavi satt och sjöng sing-star och spelade buzz och åt en massa gotta. En fredag kan inte vara bättre, det var verkligen jätte trevligt.. Så det måste vi göra om.

Vi har pratat om att åka till Ullared igen
(jag,jossa och theres) till våren. Jag tror att det kommer att bli toppen. Eftersom att Jossa har lilla Meya på tre år så tror jag att Ullared blir rena paradiset för henne eftersom att det är så pass billigt med barnkläder, leksaker osv.

Ska man göra en favorit i repris? Det lutar åt det hållet faktiskt!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan vidare till Cillens place för att ha lite lördagsmys. Pappa ville inte att jag skulle vara ute och ränna och bli mer sjuk, så fick jag köra på en mys helg. Fast jag tror att både min kropp och själ förtjänar det.

16/12-09 Det blev inga julklappar ..

Det blev inga julklappar idag, sorligt nog.
Jag blev hemma och tvätta och städa istället, undra hur det kom sig? Jag brukar göra allt för att undvika sådana saker och nu gjorde jag det frivilligt utan att pappa ens hade sagt någonting. Helt otroligt.

Undra om jag ska åka ner och titta på
julklappar imorgon när jag ändå har bilen. Ska ju köra pappa till sjukhuset vid elva, kanske direkt efter det. Fast igår hörde jag någonting om att Matte hade skol-sm i innebandy i Skönsbergshallen. Så jag vet inte (Jossa läser du detta hör av dig till mig)

Jag har iallafall mindre ont i halsen nu än de tidigare dagarna, men öronen och huvudet tar kål på en alltså. Om jag alltid är sysselsatt så går det bra, men är man still bara en liten stund ja, då blir man det hela dagen.

Nu ska jag åka och jobba om en timme,
kanske inte allt för smart tänker ni (och även jag också) men jag ska bara jobba två timmar, så det är inte hela världen..

16/12-09 Och vinnaren är ...

Ja, mitt liv går ju inte framåt precis utan snarare bakåt..
Min läkare ville ju att jag skulle ligga still i två dygn eftersom att jag tappade 1/2 liter blod.. (genom näsan JOSSA) Fast det där med att vara still och jag det går liksom inte riktigt ihop, jag hatar att vara still.. Rastlöshet är det värsta som finns.

Så igår traskade jag upp till praktiken för att ha en slutbedömningsmöte, som gick bättre än förväntat faktiskt. Så det kändes skönt. Sen när jag kom hem åt jag lite granna sedan åkte jag och Jossa till birsta och sedan vidare hem till Matte för att spela en omgång familjegeniet.

OCH gissa vem som vann ..... JAG! Jag svarade rätt på alla frågor, jag är så fucking grym alltså. Jag vann fast jag inte kan tänka för att jag har konstant huvudvärk.. Det är inte alla som klarar det ska jag tala om..

Jag är sämst på att köpa julklappar också.. Som vanligt. Jag är alltid ute i sista sekunden och hittar bara egentligen en massa skit inte speciellt roligt.

Nu har jag precis börjat tvätta en maskin. (ni ser jag kan inte vara still) innan de så tog jag ett bad på ungefär 3 minuter sen blev jag less.. Ja, och nu sitter jag här. Skulle vilja åka ner på stan en sväng och kolla på julklappar men jag vet inte rikigt om jag pallar de, får se hur jag gör.

14/12-09 Blod, blod och blod

Ja, det kan man ju lugnt säga.
Dagen började med att jag blödde näsblod och det har fortsatt hela dagen. Så jag är totalt slut i hela kroppen varenda muskel tror jag. Jag fick åka på vårdcentralen vid två, och kom därifrån strax efter tre för då kom Lina och hämtade mig. (stor guldstjärna till dig) för jag såg hemsk ut, ungefär som hannibal utan att överdriva.

Jag kom just på att jag aldrig kommer att bli frisk.. Kul liv!

12/12-09 Myskväll

Nu har jag varit och inhandla en massa gotta inför ikväll.
Jag hade nämnligen tänkt att ha ett Astrid Lindgren maraton. Jag tycker att alla hennes filmer är så mysiga, så då slog jag till på de.. HHehhe, hiss eller diss?


12/12-09 Äventyr på hög nivå

Nog stömmer min rubrik ganska bra på gårdagens bravader.
Det började med att Linniepie kom och hämtade upp mig, sedan Mandy, Fimpen och lite senare Mattias. Jag tror att vi var i Sundsvalls alla hörn och kanter, sen droppade Linn oss andra hos Mattias och vi spelade spel, familjegeniet. Jag tror att Fimpen blev vinnaren, men vem bryr sig?

Lite senare ringer Linn och vi åker och möter upp henne med Mattias bil, men innan vi hittar henne och allt blev bara kaos. Fast mycket skratt, några tårar och en hel del skrik så gick allting som på räls och alla kom hem helskinnade. (hoppas jag på)

Ikväll eller rättare sagt hela dagen idag
ska jag bara ta det lugnt så att jag blir frisk, eller alltså.. Så att jag känner mig bättre tills imorgon då jag och Frida ska luciabaka och även gå och kolla på lucia, en riktig mysdag helt enkelt.
Så om någon har något tips på en bra film eller dyligt, så lämna gärna en kommentar (!)


Jag bjuder på en gammal bild idag, från gothia 06.

11/12-09 Linn har körkort

Vi kör ikväll.. Eller jag menar, Linn kör ikväll.

Grattis min underbara vän till körkortet.

6/12-09 Snart, snart så Lasse!

Klockan 20.00 befinner jag mig längst fram i sporthallen för att se på LARS WINNERBÄCK.

Jag vet redan nu att jag kommer älska din konsert.  <3

4/12-09 Hos Linniepie



Vi ska på fest! Vi ses i dimman!

RSS 2.0