28/2-10 Dagen efter he-he-he

Jag mår nog som jag förtjänar..
Fast endå så är det inte så farligt tycker jag, jag har ju mått betydligt sämre när jag varit ute.. Men det är väl bra, för då slipper jag må dåligt hela dagen. Jag har legat i sängen hela dagen och ska fortsätta med det, jag ska bara åka förbi Evelina en sväng sedan och hämta mina grejer.

Men visst hade vi kul igår tjejer? Jag tyckte det var svin roligt, fast jag tycker nog att det var alldeles för mycket folk på stadshuset, man kunde ju knappt andas. Sen så maskinen grym, eller ja det vi såg typ tre låtar sen höll vi på att dö och fick ingen luft.

XOXO ----> slagen hjälte

27/2-10 MASKINEN

Nu är det bara till att peppa...
Maskinen live, stadshuset 23.00 ...  Denna dag kan bara inte bli dålig.

Nu ska jag peppa vidare och ta mig en återställare,
ses i dimman!!!

Kyss och smek, m

26/2-10 Goooood day or ... not!

Ja, jag kan ju lova att denna dag inte var speciellt mycket bättre.
Åkte till skolan för att ha hälsopedagogik, det är en helt okej kurs faktiskt. Sen skulle vi på något informationsmöte på metropol om hur det är att läsa på en högskola. JIPPIIII, jag som älskar att sitta stil och speciellt lyssna. Fick skjus hem av Zandra och Joel och lillfia var med i bilen, hon är så fin. (tack så mycket, men vi fixar det där Zandra!!)

Nu ska jag snart åka ut till birsta med Frida för
att införskaffa mig ett par skor och en outfit tills imorgon. Annars får jag gå naken, he-he-he.

Ikväll ska jag ner och äta en tre-rätters middag med min fina vän Kajsa på tandoori house, kul att testa någonting nytt. Hoppas bara att jag tycker om det, för jag menar.. Det kan ju inte bli värre än Afrika, så jag går all in redan idag minus spirten.

XOXO

25/2-10 Jävla skitdag!!!!!"WWWWWWWWw

Ja, engelskan var ju inte heller speciellt rolig idag.
När vi kom dit, trodde jag och Isatou att vi skulle ha en redovisning om afrikaresan. Inte skulle vi det, utan vi skulle göra någon förbannad hörövning. Man hörde knappt vad dem sa på bandet, men jag kunde inte bry mig mindre faktiskt.

Haha, jag tänker på det. Allt jag skrivit i bloggen idag har bara varit negativa saker.. Jag ska försöka se saker i från andra synvinklar imorgon. (förhoppningsvis)

Nu på kvällskvisten har jag och min vän Mattias varit uppe hos Sandra och bara snackat skit och haft allmänt trevligt. Så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig..

XOXO

25/2-10 Vad har jag gjort för ont?

Det är en jävligt bra fråga..
Vad har jag gjort världen eller rättare sagt gud för ont? Jag tvingade mig själv ut till bussen imorse, tro på fan att Jerkan är på någon fucking "rock-kryssning" Måttligt less jag blev. Så nu är jag hemma, och ska vara det ett par timmar. Nästa lektion börjar 15.15, men jag och Isatou måste förbereda våran redovisning också... KUL!!

Aja, jag ska lägga mig och meditera
och se om jag får något svar.. Vad jag en ha måsta gjort måste det har varit fruktansvärt eftersom att det blir som det blev. Craaaap alltså!

Ska på stan efter skolan också med Evelina
och Josephine, ska bli trevligt. Vi måste ju hitta en passade outfit tills på lördag när vi ska gå all in. Så om ni har tur så ser ni oss i vimmlet.

XOXO

25/2-10 Lönedag

Ja, gud.. Jag älskar när det blir den 25 för då vet man att det kommer in ett par slantar på kontot.
Fast det som inte är speciellt skönt är att det är sjukt kallt ute alltså, hualigen! Eller nu var det bara 16 minus, det är ju lindrigt om man jämför med igår, 26 minus..

Igår var jag på teater med mina fina kollegor. Vi såg på "Liket som visste för mycket" väldigt roligt, men också väldigt utdraget. Tre timmar var föreställningen så jag kom hem strax innan tolv, ganska jobbigt sådär på en vardag. Innan vi åkte upp mot södra berget så satt vi på primero (?!) och tog oss en jävel, och jag måste säga att jag har nog världens skönaste kollegor. Tack för är roligt kväll!!

Nu ska jag börja klä på mig och sedan tvinga ut mig till bussen, åh, det skulle vara så sjukt skönt att vara hemma nu på morgonen. Vad har jag gjort för ont som måste ha samhälle klockan 09.50 på en torsdag, svaaaaaaara mig, svaaaaara mig???????????????!

XOXO

23/2-10 Tjockisar?!

Jag har världens sämsta tålamod.
Idag var vi på noliamässan, jag hämtade upp Madelene vid kanske halv tio.. Var på nordic vid kvart i tio, klockan tio var jag less, uttråkad.. yeah you name it!! Så vad gjorde vi då?! Åkte därifrån, yepp yepp! Ut till skopunkten och vidare till donken.. Sen tillbaka till nordic för att säga att vi skulle åka hem, sen åkte vi hem till Ida och pratade om .. tjockisar?! Ja, ni hörde rätt!! Kul liv jag har!

Nu har jag pluggat samhälle, inte speciellt kul. Men det duger i krig. Ska snart åka ut på Birsta med Fritte för att hitta någonting att ha på sig på lördag. För på lördag är det Maskinen som gäller för hela slanten, och då lovar jag att alla som inte dansar är våldtäksmän!!

Imorgon ska jag på teater med
mina fina kollegor på Ceris Resor / Tallink silja, men innan det så rycktades det om att vi skulle ta en drink.. (inte tackar man nej till de på onsdag, nejnejnej!!)

XOXO

21/2-10 Söndag IGEN?!

Det har inte hänt speciellt mycket i mitt liv de senaste dagarna, så jag lovar att ni inte missat någonting.
Fast nu ska jag börja bli bättre på att uppdatera, det var bra ett tag minst ett inlägg om dagen... Men sen så vet jag inte vad som hände, jag ska ta tag i det på riktigt faktiskt.

I helgen har jag bara haft mys hela helgen och det förtjänade jag verkligen. I fredags var jag och Ida på basket först för endaste en sak.. Gissa vad? Se på basket? Fel svarat, vi var där för att Timrå IK och Sundsvall Hockey skulle underhålla i periodpausen, är vi nördar eller nördar? Sen var det raka vägen hem och kolla på hockey. Jag är fortfarande fett irriterad på Foppa, ååååh! Bara jag tänker på han så får jag feber. I lördags var jag först på sminkparty hos Josefin på förmiddagen och på eftermiddagen såg vi på melodifestivalen och åt gotta. En riktig superhelg har jag haft.

Just det.. Jag åker till Ullared snart igen den 5 mars för att vara exakt. Det kommer bli sjukt kul.. Det är jag, Josefin, Theres och Honar som åker. Vi tar bilen ner och sover i den, så det kommer blir fett bra alltså..

Nu ska jag.. Ja, vad ska jag göra?! Hoppa in i duschen,
men efter det då? Hm, jag vet inte riktigt än, men det kanske blir en film eller bara tvtittande.. Måste ju gå och lägga sig i tid så man orkar stiga upp imorgon bitti klockan 06.00 och se på Sverige-Finland, man borde fan få vara ledig från skolan under OS, eller iaf när det är sådana här stora saker på hockey.

XOXO

16/2-10 Vagant

Ja, det har vi sysslat med hela eftermiddagen.
Kul var det också, en extra stor stjärna till Jasmine som åt tre semlor på sådan kort tid. (fett bra!) Sen dansade vi också, det var också väldigt kul. Så nu har jag låten på hjärnan, "i like big buts and i can not lie" typ så. (ursäkta min engelska!)

Även fast det händer massa tok i vår klass och man tror att René Nyberg ska komma fram och säga att vi är med i blåsningen så tycker jag att vi har kul tillsammans, och jag gillar er verkligen! En dos kärlek till er!

15/2-09

Heeej Maddes FaNzzzzzzzzzzzz!
Fett med fanz.
Vi sitter på skolan och hänger, vi håller på med utvecklingsstörning. Hyffsat så less en måndag som denna. Lilla Madde ville att jag skulle skriva en rad här bara för att liksom... och då ställer man ju upp.

Har just upptäckt att våran klass är hyffsat rubbad. Inget någon gör förvånar en längre. Det är så sjuuuuukt! Some people know what I'm talking about.

/Idaaaa

12/2-10 .. lars winnerbäck

och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång,
med dig, med dig, med dig


11/2-10 Rastlöööös

Sjukt jävla rastlöst det är att bara vara hemma.
Jag får ju inte gå på skolan förrän på måndag pga malariarisken. Så himla tråkigt att bara sitta hemma. Igår tvättade jag i princip hela dagen och idag har jag rensat mina garderober. Förstår ni?! Jag gör saker som jag annars aldrig skulle göra, helt sjukt! Fast pappa blir ju glad att jag gör någon nytta här hemma, och det är ju bra.

Ikväll ska jag bort till min vän Mattias och sedan lite senare kommer Sandra också dit, mysigt värre! Sen ska jag köra min älskade pappa också. Han ska bowla och äta middagen med jobbet och är man inte världens bästa dotter som ställer upp och kör honom fram och tillbaka? Jo, jag tror faktiskt att jag är de. Heja mig själv!

Imorgon kväll ska jag upp till Kajsa som
har fyllt nitton. Hon och Hanna ska ha födelsedagsfirande tillsammans uppe i sidsjön och temat är "amerikanskt" Vad tror ni om att ha, jeans, en lila tunika och high heels? Har jag lyckas med teamt och outfiten då? Jag hoppas det iallafall..



10/2-10 Home sweet home

Ja, förstår ni hur skönt det är att vara hemma igen?!
Jag trodde faktiskt inte att man kunde längta såhär mycket efter snö och kyla, men det kunde man visst. Det är så skönt också att ha rinnade vatten, speciellt varm vatten och en vanlig toalett. Allting är så skönt, jag älskar Sverige och jag älskar till och med Sundsvall. (hm, skulle jag ha sagt sådär?!)

Nu ska jag lägga mig en stund, känns att man inte sovit speciellt mycket de två senaste dygnen med resan ochså.. Men vad gör det om hundra år? Sova och vila kan man göra när man dör, typ! Just nu tvättar jag också, hörde ni fanz?! JAG TVÄTTAR, helt otroligt.


9/2-10 Back on track!


I'm back on track..
Tillbaka helskinnad från djungeln fast jag träffat både krokodiler, kackelackor och apor.

RSS 2.0